Over start jouw onderneming

/Over start jouw onderneming
Over start jouw onderneming2017-03-21T10:45:35+00:00

Over Start Jouw Onderneming

Start jouw onderneming is een initiatief van twee bedrijven.

Mol financieel advies

Het bedrijf Mol financieel advies is opgericht met als het doel het helpen van kleine en middelgrote bedrijven op financieel gebied. Zo geven wij fiscale adviezen, verzorgen de belastingaangiftes en verrichten tevens administratieve werkzaamheden. Wij werken sterk samen met de ondernemer en geven op deze manier de administratieve aspecten van een onderneming een toegevoegde waarde.

MetMuller webservices

MetMuller webservice heeft al meerdere jaren ervaring op het gebied van webdesign en marketing ondersteuning. Wij hebben de afgelopen jaren gemerkt dat juist voor starters ondersteuning en goed advies in het begin essentieel is voor het slagen van de onderneming. Met bijvoorbeeld het opzetten van alleen een website ben je er nog niet. Andere belangrijke zaken zoals online vindbaarheid, actieve marketingcampagnes, conversie en bezoekers worden vaak vergeten.

START JOUW ONDERNEMING

FISCAAL ADVISEUR

Graag wil ik mij even voorstellen, ik ben Niels van Mol en mede oprichter van Start Jouw Onderneming. Ik ben jouw financieel adviseur en sta voor helder, eerlijk, gedegen en vakkundig advies.

START JOUW ONDERNEMING

WEBDEVELOPMENT & MARKETING

Otto is gedreven als ondernemer en gaat geen online marketing klus uit de weg. Ik ben verantwoordelijk voor al jouw marketing activiteiten.

START JOUW ONDERNEMING

Heb je nog twijfels of vragen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op en vraag een gratis adviesgesprek aan. Wij komen graag naar je toe of je bent van harte welkom op ons kantoor in Eindhoven.

Contact